Hos Prime Padel ger massage både uppladdning & återhämtning

FAKTA
Hyrestid: Sedan hösten 2021
Antal anställda: 5
Placering: På entresolplan i anslutning till Padel-banorna
Användande: Ca 2 timmar/dag

Prime Padel i Uppsala erbjuder massage i Time2cares massagestol till både kunder och medarbetare i Padel-hallen. Massagen fungerar som avslappnande uppladdning inför spel och som återhämtning efter spel.Padel är racketsporten med ursprung i Spanien som växer enormt i Sverige. Med såväl antal hallar och föreningar som antal licenserade spelare växer sporten som både rekreation och tävlingsgren. Samuel Godberg är hallansvarig på Prime Padel i Uppsala där han valt att ta in Time2cares massagestol, och möjligheten till massage ges både till kunder och medarbetare.

Samuel Godberg, hallansvarig på Prime Padel i Uppsala.

Samuels Godberg har varit en del av Padel-sporten i många år, som Padel tränare internationellt, huvudsakligen i Barcelona Spanien och även runt om i Sverige. Idag är Uppsala basen, det är här Samuel lever och huvudsakligen coachar, utbildar och tränar sportintresserade människor i alla åldrar, både på individnivå och i grupp på olika nivåer. Han tränar tävlande tjejer, killar, kvinnor och män ända upp till elitnivå i Padel.

– I Spanien är Padel ett sätt att umgås, själva spelet är bara en del av gemenskapen och för mig är det viktigt att förmedla en skön känsla i hallen, berättar Samuel Godberg. Konkurrensen inom Padel i Sverige ökar vilket i grunden är fantastiskt roligt, sporten har verkligen fått fäste. Jag vill ge mina kunder något unikt och tittar hela tiden på hur vi kan utveckla vårt koncept, säger Samuel. För oss kändes Time2ares massagestol klockrent.

Motion och återhämtning bidrar till ökat välmående och god hälsa. Det bidrar även till ökad produktivitet och fokus. Prime Padel hyr sedan hösten 2021 en massagestol av Time2care och ser det både som en konkurrensfördel och ett sätt att bidra till sina kunders och medarbetares hälsa. Massagestolen vävs in i konceptet på olika sätt och uppskattas av såväl kunder, medarbetare och ägaren själv.

– Jag använder massagestolen själv för att må bättre och för att kroppen ska hålla, säger Samuel, både fysiskt och mentalt. Jag laddar mina batterier i massagestolen och det är ju lika viktigt som att ladda sin mobil. Förutom att jag mår bättre så håller jag längre fysiskt och av den anledningen så är fåtöljen en otrolig tillgång. Jag anser att massagefåtöljen betalar sig själv – jag orkar ge 8-10 timmars extra lektioner per vecka, fortsätter Samuel.

– Målet är alltid resultatet! Ett av syftena med massagen här är att få ner stressnivån innan träningen börjar, då Padel handlar om att spela i ett avslappnat tillstånd. Mina kunder får ut samma känsla som mig att massage, avslappning och mental vila ger resultat. Dessutom ser jag stolen som en konkurrensfördel på en stekhet Padel-marknad.

Utöver Padel-hallar driver Samuel driver även SG Padel Academy, organiserar uppskattade Padel-resor till olika spännande destinationer och skapar olika typer av Padel-events. Den massagestol Samuel hyr har han valt att placera på sin huvudsakliga arbetsplats, Prime Padel i Uppsala. Till en person som använder sin kropp som arbetsredskap är vi så klart nyfikna på frågan – känner du själv någon skillnad sedan du började använda dig av massagestolen?

– Tidigare hade jag otroligt ont i mina skuldror, den värken har nästan helt försvunnit och hela kroppen känns faktiskt bättre idag. Jag uppskattar alla olika massageprogram och tekniker i massagestolen. Mitt personliga favoritprogram är ”Yoga” eller förresten, jag har en ny favorit och det är ”Läkande”, berättar Samuel. Att ta en stund i massagestolen regelbundet handlar om uppladdning och smart återhämtning, för både kropp och själ, avslutar han.

Jag laddar mina batterier i massagestolen och det är ju lika viktigt som att ladda sin mobil. Förutom att jag mår bättre så håller jag längre fysiskt och av den anledningen så är fåtöljen en otrolig tillgång.

Samuel Godberg, hallansvarig Prime Padel