Vårt ursprung

Time2care drivs sedan 2015 som franchisekoncept och ägs av Peter Cassman och Jonas Norrman, två entreprenörssjälar som drivit företag tillsammans sedan 1998. Den genomsyrande tråden i Peters och Jonas entreprenörskap har alltid varit försäljning och när de 2004 kom i kontakt med massagestolar föll pusselbitarna på plats. Bådas intresse för sport, träning och hälsa i kombination med business och försäljning kunde kombineras. Sedan dess har de genom att erbjuda regelbunden massage och återhämtning skapat möjlighet för fler individer att vara långtidsfriska och produktiva. Jonas positivitet, nyfikenhet och driv kombinerat med Peters struktur, engagemang och ledarskap är en dynamisk kombination.

Företaget

Maskiner som bullrar, robotar som krånglar, leveranser som ska ut. Lyfta barn, krypa på golvet, torka bord, byta blöjor. Sitta vid skrivbordet, sitta på möte, sitta i bilen. Våra kunders arbetsplatser och vardagar ser oerhört olika ut och alla människors behov skiljer sig åt. Vissa behöver slappna av, någon behöver släppa på spänningar en annan behöver ladda om. Våra massagestolar hyrs av arbetsplatser som tar arbetsmiljö på allvar och vill att medarbetarna ska hålla länge och orka mer. Även för att vara en attraktiv arbetsplats med ett sunt ledarskap då synen på detta förändras med nya generationer på arbetsmarknaden.

Vi har vårt huvudkontor i Östersund och lokalkontor runt om i landet som drivs av regionala entreprenörer som kan sin marknad.

Bli franchisetagare

Partnerskap

Att uppnå jämställdhet och alla kvinnors och flickors egenmakt är FNs Globala hållbarhetsmål nummer 5. Social hållbarhet och jämställdhet är något vi prioriterar högt och som partner till det sociala företaget GLOW4equality är vi en del i deras arbete ”empowering women to empower others”.