Drömmer du om att driva eget företag?

Drömmer du om att driva eget företag? Står du i ett skede i yrkeslivet där franchise känns lockande?

Franchise är en affärsmodell som innebär att man som franchisetagare hyr en ”nyckelfärdig” affärsverksamhet av en franchisegivare. Du äger ditt eget företag, driver din verksamhet utefter ett beprövat affärskoncept och under ett gemensamt varumärke – trygghet i form av material och support samtidigt som du har egen frihet.

Time2care drivs sedan 2015 som franchisekoncept. Franchise finns idag inom en mängd olika branscher och inom Sverige finns det idag ca 800 olika franchisekedjor.

Tre skäl att driva Time2care som Franchise

Nyckelfärdigt koncept

Du driver ditt eget företag men du är aldrig ensam. Som en del av Time2care-familjen får du tillgång till alla fördelar som ges när man ingår i en kedja, du får ett koncept att arbeta med och metoder att utgå ifrån. Flera andra har gjort jobbet på sin marknad tidigare och vi lär ständigt av varandra.

Produkt

Vår produkt särskiljer sig på marknaden genom att ge en medicinskt riktig massage med hög effekt i behandlingen. Genom regelbunden massage och återhämtning skapar vi möjlighet för fler individer och organisationer att vara långtidsfriska och produktiva.

Marknad

Vi befinner oss på en marknad som växer vilket innebär stora möjligheter. Att leva i vår moderna värld är rätt tufft, det märker många företag på sina anställda men fler och fler företag förstår helheten, hur det går att tänka proaktivt för att sänka sjukskrivningstal, öka friskhet och välmående. Fler och fler företag tänker om och blir våra kunder.

– Jag var i ett skede där jag hade varit egenföretagare ganska länge och ville ta ett nytt steg. Franchise som form kändes intressant. Det är en betydligt större utmaning än jag trodde men en styrka är definitivt att det finns ett färdigt koncept. Att få vara egen och samtidigt vara i ett sammanhang är helt rätt för mig och det känns intressant att bygga långsiktigt.

— Göran Nord, Franchisetagare sedan 2018

Vi söker
franchisetagare

Är du nyfiken på om franchise är rätt för dig eller om Time2care som varumärke och produkt är rätt för dig? Du behöver inte ha bestämt dig, låt oss utvärdera möjligheterna tillsammans. Svara på några inledande frågor för att ge oss en hit om vem du är. Därefter har vi ett onlinemöte med en första dialog.

Hur går processen till?

  • Ge oss en hint om vem du är och boka ett möte

  • Onlinemöte

  • Genomgång av formalia och onboarding

  • Beslut

  • Avtal och formalia

  • Onboarding