time2care Recovery 3

1. Stort utbud av massageprogram för hela kroppen.
2. Exakt kroppsskanning.
3. Utdragbart fotstöd.
4. Mekanisk fotmassage.
5. Värme för rygg, säte och ben.
6. Zero gravity-läge.
7. Enkel fjärrkontroll med svenska menyer.

Produkt: time2care Recovery 3

Produktstorlek: L – 155cm, H – 115cm, B – 74.5cm

Bruttovikt: 135kg, Stolens vikt: 113kg

Artikelnummer: t2c-R3

230W

Färg: Vit och Svart/Beige

Stolens funktioner

Massage

Varje sekvens av massagen är noga utvald och framtagen i samarbete med forskare och sjukgymnaster, för att ge både en medicinskt riktig massage och en behaglig upplevelse. Avancerad 3D-teknik används och flera klassiska massagetekniker.

Program

Välj bland ett brett utbud av förinställda program och eller skräddarsy egna program manuellt efter önskemål och behov. Fokusområden är nacke, rygg, höft, armar, vader och fötter.

Fotmassage

En multifunktionel lösning för fotmassage ger fötterna extra fokus. Rollermassage för fotsulor, akupressur punktmassage och nypmassage på hälen.

Lufttryck

Stolen är utrustad med flertalet strategiskt utplacerade enheter för lufttrycksmassage. Blodcirkulationen förbättras och muskelspänningen lindras.

Värme

Möjligheten finns att ställa in värme på olika områden och olika nivåer det kan bidra till extra komfort under massageupplevelsen.

Zero gravity

Antigravitationsteknik och den ergonomiska utformningen av stolen distribuerar kroppsvikten jämnt vilket främjar cirkulationen och minskar belastning på framförallt hjärta och ryggrad.

Stolens effekter

Massagetekniker

Knådning

Knådning består av rullar som roterar i cirkulära rörelser. Genom att sträcka musklerna förbättras smidigheten och elasticiteten.

Tapping

Tapping är en mild form av slagverks-massage: repetitiv med fast rytm. En uppfriskande massageteknik som förbättrar cirkulationen.

Knocking

Knocking består av snabbt rytmiskt tryck på vävnaderna. Detta får musklerna att slappna av, lindrar daglig stress och förbättrar sömnkvalitén.

Shiatsu

Shiatsu – tryck, gungning och stretching som hjälper till att frigöra blockerad energi och lindrar smärta. Stärker immunförsvaret och förbättrar blodcirkulationen.

Sync

En kombination av tryck och milda slag i roterande rörelser som främjar lokal blodcirkulation och hjälper till att mjukgöra de underliggande vävnaderna och löser spänningar.

Testa stolen

Testa
massagestolen
kostnadsfritt

Innan du tar beslutet att investera i en stol så vill vi ge er möjligheten att testa den. Vi är nämligen helt säker på att du och dina medarbetare kommer att trivas i stolen och känna effekten rätt snabbt.

Vi levererar en av våra stolar till er efter överenskommelse, ställer i ordning och har en kort introduktion. Ni testar och utvärderar stolens funktioner och effekt. Därefter följer vi upp och tecknar ett avtal om ni vill hyra stolen. Vill ni inte det tar vi med stolen tillbaka.

Deal: hyresavtal

Upplägget med att hyra en massagestol innebär en låg kostnad per massagebehandling.

Vi tecknar ett hyresavtal som passar er och avtalet kan gälla från 24 månader och uppåt. I avtalspriset ingår leverans, fullservice, uppstarts-utbildning, kostnadsfri app med musik och mental träning.

Case: städföretag

“Massagestolen har varit den bästa satsningen vi gjort hittills ur ett arbetsmiljöperspektiv.”

Medarbetarna på företaget Storsjöbydens städ har fysiskt krävande arbetsuppgifter, en av anledningarna till att de valt att investera i en massagestol. Vi har intervjuat delägare Rezgar Bijar som berättar hur stolen bidrar i deras företag.

stad